Бисквитена торта със сладко от праскови!

Продукти:
  •  2 пакетчета обикновени бисквити
  • 1 п. нишисте
  • 800 мл.мляко/вода/
  • 500 гр.захар
  • 1 компот от праскови/сокът/
  • 1 бурканче сладко от праскови с парченца
  • орехи
  • 2 лъж.ром
  • кокосови стърготини
Начин на приготвяне:
  • Приготвяме нишестето по указанието на опаковката и започваме да подреждаме тортичката.
  • Ред нишисте, ред бисквити потопени предварително в сок от компота смесен с ром.
  • По средата вместо нишесте изсипвате  сладкото, поръсваме с орехите и продължаваме да редим в същият ред като накрая завършваме с нишесте.
  • Още докато е топло поръсваме със кокосовите стърготини, за да се размекнат и ароматизират.
  • Сервираме гарнирано със сос и парченца от сладкото поръсени със стърготини.

0 коментара:

Публикуване на коментар